Si ndryshoi stili grave pasi u martuan në familjet mbretërore

1 min read

Protokollet mbretërore ndryshojnë nga vendi në vend, por ato përgjithësisht kërkojnë disa kode veshjeje që anëtarët e familjeve mbretërore duhet të ndjekin. Kur bëhet fjalë për zonjat që bënin një mënyrë jetese mjaft të zakonshme përpara se të martoheshin me burrat e tyre mbretërorë, ndryshimi midis rrobave që mbanin para dhe pas martesës mund të jetë mjaft i dukshëm.

Kate Middleton, Meghan Markle, Princesha Diana janë disa prej grave të famshme që kanë ndryshuar komplet veshjet e tyre pas hyrjes në familjet mbretërore./21Media

Diana, Princesha e Uellsit, para dhe pasi u martua me Charles, Princin e Uellsit, në vitin 1981.

Përpara

Pas

Dukesha e Kembrixhit, para dhe pasi u martua me Princin William, Dukën e Kembrixhit, në vitin 2011.

Grace Kelly, Princesha e Monakos, para dhe pasi u martua me Rainier III, Princin e Monakos, në vitin 1956.

Charlene Wittstock, Princesha e Monakos, para dhe pasi u martua me Albert II, Princin e Monakos, në vitin 2011.

Letizia Ortiz Rocasolano, Mbretëresha e Spanjës, para dhe pasi u martua me Felipe VI, Mbreti i Spanjës, në vitin 2004.

Përpara

Pas

Perpara

Pas

Meghan Markle para dhe pasi u martua me Princin Harry në vitin 2018.
/