Si u privatizuan Fabrika e Tubave, Hotel Grandi etj…

1 min read

Ahmet Shala raportoi para komisionit hetimor për privatizimin

Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë intervistoi  ish-zëvendës drejtorin menaxhues të AKM-së, Ahmet Shalën. Një nga pyetjet e këtij komisioni ishte se si i është shitur fabrika e tubave në Ferizaj në vlerë 3.66 milionë ofertuesit që në pronësi të vet kishte vetëm një banesë dy dhomëshe.
Shala u pyet edhe për privatizimin e Grandit dhe për zhdukjen e dokumentacionit në AKP dhe për çështje të tjera.(Teksti-Fitore ADEMI, kamera- Gyner  MUJA)/21Media