Szunyog: Ta ruajmë paqen në Kosovë dhe Ballkanin Perëndimor

 

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian, Tomasz Szunyog, ka thënë se duhet të ruhet paqja në Ballkanin Perëndimor dhe në Kosovë.

Ky deklarim i tij vjen pasi në Bruksel nuk pati marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë për targat.

“Ndërsa BE-ja vazhdon të mbështesë Ukrainën në këto kohë të vështira me ndihmë të paprecedentë financiare, humanitare dhe ushtarake, këtu në Kosovë dhe në Ballkanin Perëndimor ne duhet të ruajmë paqen dhe të sigurojmë që konflikti të mos kthehet kurrë në këtë pjesë të Evropës”, tha ai.

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button