Takimi i radhës i Ballkanit të hapur në Beograd (Video)

U hap me Panairin e Verës, mbi 250 prodhues të verës nga rajoni dhe bota
Takimi i radhës i Ballkanit të hapur që po mbahet në Beograd, u hap me Panairin e Verës, ku po marrin pjesë mbi 250 prodhues të verës nga rajoni dhe bota. Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq përsëritën se projekti është në funksion të paqes dhe të zhvillimit ekonomik.

Back to top button