Theren për vdekje katër studentë

Gati një javë pasi katër studentë të Universitetit të Idahos u gjetën të vdekur në shtëpinë e tyre me qira, mjeku ligjor ka zbuluar se ata u therën me thikë në shtretërit e tyre.
Sulmi ndodhi më 13 nëntor dhe deri më tani s’ka asnjë të arrestuar.
Policia lokale ka thënë se kjo përbën rrezik e kërcënim.
Më shumë se 25 hetues po punojnë me ndihmën e FBI-së dhe Policisë së Idahos për të zbardhur rastin.
Viktimat janë rreth 20-21 vjeç./21Media

Back to top button