Thorbjorn: Po rriten forcat antidemokratike në Evropë

Thorbjorn u bëri thirrje shteteve të Këshillit të Evropës

Sekretari i Përgjithshëm i Këshillit të Evropës, Jagland Thorbjorn paralajmëroi për rrezikun që po i kanoset Evropës nga forcimi i forcave populliste, antidemokratike dhe nacionaliste.

Në raportin katërt vjeçar, Thorbjorn u bëri thirrje shteteve dhe qeverive të Këshillit të Evropës, për të mbrojtur lirinë e medias dhe të drejtat e pakicave, dhe për të rivendosur besimin e qytetarëve në institucionet demokratike në Evropë.

Back to top button