Trendafilova: Fokusi i gjykatës, mbrojtja e dëshmitarëve

Trendafilova: Specialja do të funksionojë derisa të përfundojnë të gjitha procedurat me të pandehurit
Kryetarja e Gjykatës Speciale, Ekaterina Trendafilova, erdhi në Prishtinë për të folur për funksionin dhe misionin e Gjykatës.
Por, gjatë paraqitjes së saj në konferencë për media ajo u pengua nga dy aktivistë të PSD-së. Pasi u larguan aktivistët, Trendafilova gjatë fjalës së saj tha se fokusi i Gjykatës Speciale është mbrojtja e dëshmitarëve. Ajo theksoi se kjo gjykatë do të vazhdojë punën derisa të përfundojnë të gjitha procedurat hetimore ndaj të pandehurve./21Media

Back to top button