Vazhdojnë patrullimet e shtuara të policisë

 

Vazhdojnë patrullimet e shtuara të policisë për të zbatuar masat dhe ligjin anti-COVID.

Sic njofton Policia, patrullat janë aktive në realizim të planeve operative me qëllim të zbatimit dhe respektimit të masave anti-COVID të marra nga institucionet e vendit e të cilat po zbatohen nga policia në koordinim e bashkëpunim me institucione relevante.

“Në tërë territorin e vendit, gjatë tërë kohës 24/7, vërehen patrullime të shtuara policore që synim parësorë pos ruajtjes së rendit dhe qetësisë publike, mbrojtjes së pronës, e kanë edhe zbatimin e masave parandaluese ndaj pandemisë dhe zbatimin e Ligjit anti COVID-19”, thuhet në njoftim.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button