Visari e Blerona nuk merren vesh në emision, nervozohet mysafirja

Moderatori Visar Kalludra gjatë realizimit të emisioni “1 kafe prej Shpisë” ra në një pozitë aspak të këndshme e shumë të sikletshme që ia kishte punuar bashkëpunëtorja e tij Blerona Zeqiri.
Ata në prezencë të mysafirës “patën” mospajtime të shumta, sa që Visari e lë emisionin duke rënë pre e kamerës së fshehur që ia kishte bërë Blerona dhe mysafirja e tyre, Shëngyl Ismajli e cila edhe pse e dinte se gjithçka është e improvizuar reagoi sikur nuk dinte gjë.
Shumë bëritma e zhurmë, por në fund shumë të qeshura.

Nuk shkoi gjatë dhe Visari iu hakmor Bleronës./21Media

Back to top button