Vuçiq deklaroi se nuk do të udhëtojë nesër për vizitë në Kosovë

Vuçiq deklaroi se nuk do të udhëtojë nesër për vizitë në Kosovë

Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, deklaroi të martën se nuk do të udhëtojë nesër për vizitë në Kosovë, pasi sipas tij nuk dëshiron t’i pranojë nënçmimet e Prishtinës zyrtare.

“Nuk vjen parasysh një presion dhe cirkus i tillë çfarë ka bërë Prishtina”, ka thënë Vuçiq në emisionin “Oko” të RTS-it.