VV dhe LDK-AKR-Alternativa përballen për gjyqësorin

Sonte ata drejtuan akuza dhe kundërakuza ndaj njëri-tjetrit

Përfaqësuesit e koalicionit LDK-AKR-Alternativa si dhe ata të Lëvizjes Vetëvendosje sonte në debatin e zgjedhjeve akuzuan njëri-tjetrin lidhur me sistemin e drejtësisë në Kosovë, sa i përket prokurorëve dhe gjyqtarëve, duke përfshirë reformat që do të ndërmerrnin të dy palët nëse do të fitonin në zgjdhje.

Gjatë këtij debati dhe përballjeje mes të dy palëve të lartëcekura u përmendën rasti i Diana Kastratit dhe Zejnepës etj./21Media

 

Back to top button