Lëvizja Vetëvendosje sot informoi se kjo parti po kërkon qasje në dokumente publike brenda Ministrisë së Shëndetësisë.

“Grupi Parlamentar i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, përmes Nënkryetares së Kuvendit, Arbërie Nagavci, parashtroi kërkesën për qasje në dokumente publike brenda Ministrisë së Shëndetësisë, për materialet dhe dosjet e dorëzuara nga të gjitha institucionet private shëndetësore të cilat kanë bërë kërkesë për licencim, respektivisht për lejimin e shërbimit të testimit SARS-Cov-2.”, bëri të ditur VV përmes komunikatës./21Media