Familjarë, miq dhe kolegë e përkujtuan gazetarin e njohur Hivzi Krasniqi.

Familjarë, miq dhe kolegë e përkujtuan gazetarin e njohur Hivzi Krasniqi.

Me rastin e vdekjes se gazetarit Hivzi Krasniqi, Radiotelevizioni i Kosovës mbajti mbledhje komemorative, në të cilën u kujtua jeta dhe vepra e gazetarit. Krasniqi u nda nga jeta pas një sëmundje të shkurtër javën qe e lamë pas./21Media