​Tri shenjat e horoskopit me sensin më të mirë për humor

Astrologët pohojnë se disa shenja të zodiakut janë natyrshëm të mprehtë. Këto janë ato që hyjnë në kategorinë e më interesanteve.
1. Shigjetari
Shigjetarët e zgjuar janë shenja më qesharake e Zodiakut. Ata janë të njohur për aftësinë për të gjetur humor në çdo situatë dhe zakonisht janë miq që të bëjnë të rrokullisesh në dysheme duke qeshur për disa sekonda pasi kalojnë nga dera.
Ata janë shoqëria perfekte kur jeni në krizë, sepse do të jenë personi që do të gjejë të vetmen gjë qesharake në një situatë të tmerrshme dhe do ta përdorë atë për t’ju bërë të ndiheni më mirë. Ata janë edhe tregimtarë fantastikë, që një ditë të zakonshme mund ta kthejnë lehtësisht në komedi.
2. Peshorja
Peshorja janë fluturat sociale të Zodiakut, ndaj nuk duhet të habiteni që ato janë në fakt një nga shenjat më qesharake. Ajo ushqehet me energjinë e të tjerëve, kështu që nëse qeshni, qeshin edhe ato. A do të thotë kjo se ata ndonjëherë do të shkojnë në ekstreme të pakëndshme për t’u siguruar që të gjithë rreth tyre po kalojnë mirë? Po, dhe zakonisht funksionon.
3. Akrepi
Akrepave u pëlqejnë bisedat e gjata e të thella, por kjo nuk do të thotë se nuk mund t’i shijojnë me pak humor. Sigurisht, mund të jetë humor i zi, i cili zakonisht është i mrekullueshëm kur bëhet fjalë për ta. Akrepat ndonjëherë kanë nevojë për kohë që miqtë e tyre të kuptojnë sensin e tyre të humorit, por pasi ta kuptojnë, “rrokullisja” në dysheme është e garantuar.

Back to top button