A do kthehet në Kosovë Mirsa Kerçeli?

Mirsa Kerçeli me bashkëshortin dhe dy fëmijët jeton në Kanada. Duke jetuar atje, Mirsa gjithmonë mundohet që karrierën e saj në muzikë ta zhvillojë në Kosovë.

E ftuar në  “IN&OUT” të RTV21 Mirsa tregoi se mendon të kthehet me familje në Kosovë, por që nuk ka ndonjë kohë të caktuar.

“Po gjihtmonë mendojmë një të ardhme me pas në Kosovë, por ende nuk e dimë dhe nuk kemi venods, por sigurisht duhet me u kthy për shkak të karrieres, gjithçka na rrethon me Kosovën”, tha Mirsa.

Kujtojmë se, Mirsa ka vite që është e martuar me Granitin dhe së bashku kanë një djalë dhe një vajzë, por në planet e tyre nuk është zgjerimi i familjes. Kështu tha Mirsa sot në “IN&OUT”./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button