AAK: Pse nuk po zbatohet marrëveshja për energjinë në veri ?

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës kërkon nga qeveria të insistojë për zbatimin e udhërrëfyesit për marrëveshjen për energjinë në veri dhe këtë çështje ta ngrisë edhe në Bruksel.

Back to top button