Aksioni i banorëve të fshatit Gremnik kundër ndërtimit të fabrikës së çimentos

Ky aksion ka zgjatur rreth një orë

Banorët e fshatit Gremnik të Komunës së Klinës sot kanë mbajtur një aksion sensibilizues kundër ndërtimit të fabrikës së çimentos. Ky aksion ka zgjatur rreth një orë.

Sylejman Gashi njëri prej organizatorëve të këtij aksioni për rtv21.tv ka thënë se të enjten Komuna e Klinës do të mbajë seancë të jashtëzakonshme që pikë të rendit të ditës ka shfuqizimin e pëlqimeve dhe lejeve për ndërtimin e fabrikës së çimentos në Gremnik.

Gashi ka thënë se nëse shfuqizohet vendimi për ndërtim në pronën e paraparë atëherë ajo mbetet tokë bujqësore. /21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button