LVV dhe LDK flasin për rikthimin e reciprocitetit, AAK kërkon SHBA-në në tavolinë

LVV dhe LDK flasin për rikthimin e reciprocitetit, AAK kërkon SHBA-në në tavolinë

Vazhdimin e dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë̈ spektri politik e vlerëson të pa alternativë edhe pas zgjedhjeve të 14 shkurtit. Kësaj radhe, partitë̈ politike e shohin si opsion edhe rikthimin e reciprocitetit ndaj Serbisë. Për dallim nga e kaluara, kur vetëm Lëvizja Vetëvendosje insistonte në këtë masë, tashmë zëra të tillë vijnë edhe nga LDK-ja. Ndërsa në partinë e AAK kërkojnë përfshirjen e sërishme të ShBA-së për arritjen e një marrëveshjeje finale me Serbinë me njohje reciproke./21Media