BE pret më shumë bashkëpunim mes Qeverisë e Kuvendit

1 min read

Reformat e agjendës evropiane

Konsensusi i partive politike për reformat e agjendës evropiane dhe iniciativa politike nga ana e BE-së për Kosovën, po vlerësohen faktorë kyç në implementimin e agjendës evropiane ERA II. Ndërkohë opozita adresoi kritika për Qeverinë Kurti, duke theksuar se nuk ka zbatim të reformave duke punësuar militantë partiakë nëpër borde./21Media