Chopin Piano Fest këtë vit me 14 koncerte

Festivali i Pianos, Chopin Piano Fest këtë vit do t’i realizoj 14 koncerte.
Për të folur në lidhje me këtë festival sot në ”1 Kafe prej Shpisë”, kanë qenë të ftuara, Lejla Pula dhe Besa Luzha.

Dyshja kanë treguar se ky festival tani është bërë pjesë e një projekti evropian ku janë pjesëmarrëse festivalet e njohura ndërkombëtarisht, që për Kosovën është goxha arritje./21Media

Back to top button