Hagë: Priten vonesa në fillimin e gjykimit (Video)

1 min read

Seanca përgatitore për gjykim ndaj Thaçit, Veselit, Selimit e Krasniqit

Prokuroria Speciale ende nuk është e sigurt nëse do të jetë në gjendje t’i dorëzojë materialet në kohën e përcaktuar, deri më 27 shtator duke paralajmëruar vonesa në fillimin e gjykimit. Avokatët mbrojtës të Hashim Thacit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit e Rexhep Selimit  shprehën shqetësim. E quajtën prokurorinë të pa ndershme dhe jo kredibile./21Media