Mustafa: do të rrisim pagën minimale në sektorin publik dhe privat

Mustafa: do të rrisim pagën minimale në sektorin publik dhe privat

Ndryshe nga çdo tubim tjetër, në komunën e tij në Rahovec nuk e prezantoi programin qeverisës, por shkurtazi kandidati për kryeministër i koalicionit LDK-AKR-Alternativa, Avdullah Hoti u dha fjalën të tjerëve ta paraqesin këtë program./21Media