Thirrje për pastrimin e Kosovës

Thirrje për pastrimin e Kosovës

Përmes organizimit dhe pjesëmarrjes në aktivitete të ndryshme, Let’s Do It Kosova, shënoi 5 qershorin, Ditën Ndërkombëtare të Mjedisit. Kjo organizatë mori iniciativë për pastrimin e disa vende të Kosovës dhe në kryeqytet./21Media