Kur bie borë në Prevallë …

1 min read

Prevalla mbetet një ndër destinacionet më të pëlqyera për turistët gjatë sezonit të dimrit. Bora që ka mbuluar këto ditë këtë vend përrallorë ka gëzuar turistet dhe banorët për rreth./21Media