Lekaj: Qëllimi ende nuk është përmbushur

Lekaj flet pas rënies së qeverisë

Ish shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Pal Lekaj, pas rrëzimit të Qeverisë dhe shpërbërjes së Parlamentit, e ka konsideruar si të ngarkuar këtë ditë në parlament, mirëpo sipas tij është arritë diçka por qëllimi ende nuk është përmbushur, “Përmbushja e detyrimit nga ne dhe ju do të ndodhë atëherë kur përfundimisht këtë qeveri dhe koalicionin e deri sotëm, gati, gati autoritar, ta dërgojmë në opozitë.”, ka shrkuar Lekaj në  Facebook. Ai ka shtuar se kjo arrihet në ditën e zgjedhjeve që tanimë pritet të dekretohet data e tyre nga presidenti i vendit.

Sipas Lekajt përpjekje e tyre e përbashkët tani e tutje duhet të jetë për një parlament e qeveri të re./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button