Prishtinë: “Termokosi” po e zgjeron rrjetin

“Termokosi” në Prishtinë,i ndihmuar nga Gjermania, po vazhdon zgjerimin e rrjetit të ngrohjes në Prishtinë. Por, ka edhe ankesa dhe kërkesa të pjesëve të kryeqytetit që të lidhen në rrjetin e ngrohjes.(Teksti& kamera-Lirie Dibrani)./21Media

Back to top button