Protestë e punonjësve shëndetësorë të punësuar gjatë pandemisë

Kërkojnë pagat e tre muajve të fundit dhe vazhdimin e kontratave
Infermierët dhe mjekët që u angazhuan gjatë pandemisë COVID-19, nuk kanë marrë paga që nga muaji mars. Në kërkim të realizimit të pagave të tyre ata sot protestuan para Ministrisë së Shëndetësisë. U kërkua edhe vazhdimi i kontratave të punës të cilat u përfundojnë muajin e ardhshëm./21Media

Back to top button