“Qejfe Qejfe Kjo Dynja”, rrugëtimi i “SH.K.A Përparimit”

Këtë të diele emisioni “Qejfe Qejfe Kjo Dynja” ishte dedikim për Shoqërinë Kulturore Artistike ”Përparimi’.
Drejtori i kësaj shoqërie Afrim Gruda ndau shumë gjëra të veçanta nga karriera e tij dhe e kësaj shoqërie.
Gruda Tregoi se aktualisht në “SH.K.A Perparimi” janë 19 anëtarë.

Gjithashtu në këtë emision u permend edhe pjesëmarrja e femrave në këtë shoqëri.

Momente të këndëshme dhe atmosferë festive u shfaqen në këtë natë, të cilën e bëri më të veçantë edhe interpertimi i këngëve të  vjetra popullore nga mysafirët e ulur në sofër./21Media 

Back to top button