Qeveria i ndanë për kursime mbi 19 milionë euro

Ministritë që kursyen

Qeveria e Kosovës ka aprovuar kërkesën e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve për kursime dhe ndarje, në shumën prej 19 milionë e 150 mijë e 34 eurove.
Në njoftimin e lëshuar nga zyra e Kryeministrit thuhet se këto mjete janë kursyer nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Ministria e Punëve të Brendshme, si dhe Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës./21Media

Back to top button