Rritet numri i udhëtarëve në aeroportin “Adem Jashari”

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka njoftuar se muajin maj ka arritur numër rekord udhëtarësh dhe fluturimesh.
Gjatë majit janë realizuar gjithsej 1 mijë e 862 fluturime.
Krahasuar me të njëjten periudhë kohore të vitit të kaluar shihet gjatë majit të këtij viti ka pasur rritje të numrit të udhëtarëve.
Përmes aeroportit të Prishtinës gjatë prillit kanë udhëtuar 257.770 udhëtarë, kurse muajin maj të vitit të kaluar numri i udhëtarëve që janë shërbyer në këtë aeroport ishte 135.088./21Media

Back to top button