Simpatizantët e Lëvizjes Vetëvendosje kanë dalë për të festuar në sheshet e Prishtinës, ku nuk po mungojnë as tupanat.

Sipas rezultateve preliminare të KQZ-së ky subjekt po prinë me 48.00% të votatve.

Në anën tjetër Albulnea Haxhiu në një konferencë për media në emër të Vetëvendosjes u bëri thirrje simpatizantëve që të festojnë nëpër shtëpitë e tyre, të mos grumbullohen për shkak të Covid-19 si dhe kushteve të rënda atmosferike./21Media