Sonte jepet shfaqja ”Marksistët e Leninistët e Zvicrës”

Sonte më 16 maj do të keni mundësi të ndiqni shfaqjen ”Marksistët e Leninistët e Zvicrës” në Teatrin ”Adriana”.
Siç thuhet në njoftim kjo shfaqje është një rrëfim komik policor për një grup idealistësh, të cilët, nga nëntoka e Zvicrës, organizojnë dhe iniciojnë luftën e Kosovës, krijojnë aleancë ushtarake me NATO-n, dhe pastaj e themelojnë shtetin e Kosovës.
”Marksistët dhe Leninistët e Zvicrës” është me regji të Blerta Rrustemi – Nezirajt, ndërsa autor Jeton Neziraj./21Media

Back to top button