3 fëmijë infektohen me COVID-19

Në 24 orët e fundit, 3 fëmijë dolën pozitiv me COVID-19 në Kosovë, duke e çuar në 3 mijë e 551 numrin e përgjithshëm të të infektuarve të grupmoshës 0 deri në 9 vjeç.
Rastet pozitive janë nga: dy raste Komuna e Podujevës dhe një rast nga Komuna e Rahovecit.
Fëmijët e infektuar janë dy të gjinisë femërore dhe një i asaj mashkullore.
Nga 2 mijë e 923 viktima të COVID-19 që nga marsi i vitit të kaluar, prej tyre 5 ishin fëmijë të grupmoshës 0 deri në 9 vjeç./21Media

Back to top button