IN MEMORIAM: U vlerësua lartë krijimtaria dhe fisnikëria e Buqes!

Në Teatrin Kombëtar u mbajt mbledhje komemorative për Burbuqe Berishën
Edhe sot u përkujtua regjisorja Burbuqe Berisha.Në Teatrin Kombëtar të Kosovës u organizua mbledhje komemorative. Me këtë rast u vlerësua lart kontributi i Burbuqe Berishës për thyerjen e tabuve në Kosovë, krijimtaria e saj si regjisore e filmit dhe e teatrit si dhe personaliteti i saj në familje e në shoqëri.(Teksti-Abaz Krasniqi, kamera: Sahit Troshupa)./21Media

Back to top button