Netflix kërkon një stjuardesë për avion privat, paga deri në 385 mijë dollarë

Netflix dëshiron të punësojë një stjuardesë për një nga avionët e tij privatë dhe thotë se paga mund të arrijë në 385 mijë dollarë, sipas një liste pune në faqen e internetit të këtij shërbimi të transmetimit.
Teksa përshkrimi i punës në faqen e internetit të Netflix nuk specifikon një pagë të saktë, postimi thotë se “gama e përgjithshme e tregut” për pozicionin varion nga 60,000 dollarë në 385,000 dollarë në kompensim total.
Stjuardesa do të operojë jashtë aeroportit ndërkombëtar të San Jose dhe do të fluturojë me një avion të mesëm G550 Super, thonë nga kompania.
Specifikimet për pozicionin, të përcaktuara nga Netflix, kërkojnë që stjuardesa të jetë e vendosur në Kaliforninë Veriore dhe të “përqafojë kulturën e lirisë dhe përgjegjësisë Netflix”.
Pozicioni kërkon që punonjësi të jetë i certifikuar nga FAA, në gjendje të ndihmojë në blerjen e aksioneve të avionëve përpara udhëtimeve dhe në gjendje të mbajë çanta 13 kilogramëshe.

Back to top button