RTV 21 u nda me nderime nga Nermine Grazhdani – Fazliu!

Me rastin e vdekjes së koleges sonë Nermine Grazhdani – Fazliu Radiotelevizioni 21 mbajti mbledhje komemorative. Ajo u nda nga jeta pas një sëmundjeje të rëndë në moshën 62 vjecare.

Në mbledhjen komemorative drejtoresha e përgjithshme e RTV 21 Afërdita Saraçini – Kelmendi vlerësoi lart përkushtimin e Nermine Fazliut në punë dhe virtytet e saja të larta njerëzore./21Media

Back to top button