Së paku 10 të vdekur në Kroaci, flasin nga kompania e autobusit që u aksidentua

1 min read

Së paku 10 persona kanë vdekur sot në mëngjes një aksident trafiku në Kroaci, ku është përfshirë një autobus nga Kosova.

Ndërkohë që, nga kompania ”Deva Torus” autobusi i të cilit është aksidentuar kanë treguar se nuk kanë informata të sakta lidhur me numrin e të vdekurve dhe të lënduarve.

”Nuk kemi informata më të sakta diçka. Nëse ka mundësi të keni konsideratë sepse as ne ende nuk dimë asgjë saktë. Po rasti ka ndodhur, por për numrin e të vdekurve nuk kemi informata”, ka thënë Deva Torus./Kp