RELAX

Emisioni “RELAX” realizohet në një nga studiot e RTV21, transmetohet drejtpërdrejtë dhe është I pasur me biseda në studio por edhe rubrika me materiale interesante nga ngjarjet kulturore në vend dhe në botë. Mysafir në studio janë personalitete, nga radhët e akademikëve, intelektualëve, artistëve. Në pjesën argëtuese, ftohen këngëtarë ose grupe të ndryshme muzikore të gjitha zhanreve, të cilët veç bisedës edhe këndojnë në studio, të paktën dy këngë. Në pjesën interaktive realizohet loja përmes telefonata të shikuesve. Janë 24 katrorë të mbuluar, prapa tyre fshihen figura të ndryshme. Loja zhvillohet në mënyrë kompjuterike. Fiton shikuesi që gjen më shumë çifte-figurash dhe shpërblehet me dhuratë të bukur.

Emisioni Relax transmetohet nga shkurti i 2007. Radhitet në emisionet me shikueshmëri të lartë .

Komentoni artikullin